Helgtrning

Tinca fick sig ett litet trningspass p fotbollsplanen som ligger hr bredvid vr lgenhet. Jag tog med en boll p snre och hade den som extern belning, liggandes ngonstans p planen. Idag blev det fotgende (jttefin kontakt och bra position!), lggande under gng, stllande under gng, sttande under gng, slta inkallningar, fjrrdirigering, dirigering, och backande. (Tror inte jag glmde nt nu.)

Tinca sktte sig bra i vrmen, men hon var trstig och lite slare n vanligt (hon brukar ha en herrans fart!). Vid inkallningen lurade jag henne och la bollen bakom henne, fr att utmana henne lite. Nu har vi ju krt ett par inkallningar med stllande de senaste trningspassen och nu r det d bara slta inkallningar som gller framver. Frsta gngen la hon sig ner efter ungefr halva strckan (!), sen saktade hon in ett par gnger under fljande inkallningar men till slut insg hon att hon skulle springa snabbt hela strckan fr att f sin belning. Vanligtvis brukar jag ju inte direkt lgga bollen bakom henne vid vanlig inkallning s det var ju en utmaning, men s mste vi nog trna lite oftare! :)

Vid dirigeringen skickade jag henne rakt ut, sedan t vnster och sen t hger. Tinca visste att hennes boll lg t hger och jag tnkte utmana henne lite dr med, s att hon sedan fick sin boll som belning om hon gjorde rtt, men hon vgade inte springa t bollens hll! Jsses… :) Till slut sprang hon hellre till mig, nosandes i marken. *s* Efter ett par gngers extraskick fick jag henne till slut nra bollen och d blev det fest! Underlig matte Tinca har, ibland fr hon inte springa mot bollen och ibland ska hon dit! Nu r det nog snart dags att teruppta ”rutan”-trningen! :)

UPPDATERAT!
Foton frn en promenad vid havet i pskas.