Senaste nytt

De senaste två dagarna har gått i ett. Både onsdag och torsdag kväll har jag haft kurs och kommit hem relativt sent. Jag har öppnat kl 6 på jobbet både torsdag och nu idag, fredag, så jag är tämligen slutkörd efter denna vecka.

Jag var på Synsam igår på återbesök för mina ögon, och jag får inte ha linser på två veckor till. :( Jag har heller inte lyckats bestämma mig för vilka glasögon jag ska köpa (har nog lyckats välja ut två nu!) så jag ser fortfarande dåligt. Nej, det är verkligen inte roligt att inte få ha linser och solglasögon på sig i detta fina väder. *suck* Men man måste ju tänka på ögonen i första hand såklart. Min aögon såg bättre ut men var inte helt bra, det är fortfarande ”skavsår” av nåt slag.

Igår kväll var vi på klubben för att installera en ny skrivare där som vi köpt. Jag passade på att ta ut Tinca en snabbis innan vi skulle åka hem och hon fick gå stegen, hopp-sitt-hopp och inkallning med ställande. Stegen är hon verkligen inte förtjust i, hon tycker den är obehaglig och stressar lite, men igår gick det ändå bra! :) Nån gång kanske jag lyckas få henne att gå säkert över? Hoppet gick jättebra och inkallning med ställandet var perfekt, hon tvärnitar verkligen. Jag bryter oftast efter ställandet för att belöna snabbheten, men nu är det dags att börja träna mer på snabb fart efter ställandet känner jag, så att hon inte saktar ner!

Ikväll är det lydnadstävling på klubben som jag funderar på att åka och kolla på. Ha en trevlig helg allihopa!

En kommentar:

Stängt för kommentarer.