Optikerbesk och cykeltur

Idag efter jobbet var det s till slut dags fr mitt besk hos optikern. Det har skjutits fram ett par gnger p grund av min goninflammation men nu blev det ntligen av. Tyvrr var det inte alltfr roliga nyheter jag fick – fr det frsta fr jag inte anvnda linser p minst 9 dagar till. :( Jag ska p terbesk nsta torsdag och d fr vi se om hon kan ”friskfrklara” mina gon s jag kan brja med linser igen. Viktigast r sklart att jag inte frstr mina gon men eftersom mina glasgon har alldeles fr lg styrka s ser jag inte alls bra med dem vilket gr att jag inte alls trivs. Jag kisar med gonen och fr anstrnga dem mycket, vilket gr att jag blir vldigt trtt i gonen. Tydligen r det s att jag har ngot slags skavsr innanfr gonlocken, antagligen p grund av att jag brjade med linserna fr tidigt efter goninflammationen. Sen har jag ett par andra ”strre sr” (syns inte med blotta gat) som inte sg s bra ut… Inte jtteallvarligt eller s men nd ngot att tnka p.

Jag fick dessutom betydligt hgre styrka n jag har idag p linserna. Konstigt att det kunde hjas s drastiskt sen frra gngen jag gjorde min kontroll… Ska ven skaffa nya glasgon med rtt styrka i, och nya snygga bgar. Har lnat hem sex bgar fr att prova. Dyrt blir det…

Fikade sedan med en kompis och kte hem fr att ta en cykeltur med Tinca och Johan. Vi kte frbi macken fr att pumpa Johans cykel, sen frbi K-Rauta fr att lmna tillbaka ett par grejer och sen till Ica Maxi fr att handla. Blev en ganska bra runda!