En lugn helg?

Tanken var att jag skulle ha en lugn helg där jag skulle ta igen mig efter en jobbig vecka. Blev det så tror ni? Nä, inte direkt! :)

Vaknade (såklart!) tidigt både lördag och söndag. När man äntligen kan få sova länge, så ska man vakna tidigt, trött men utan att kunna somna om. Man sover i alla fall inte bort dagarna! ;) Vi har ägnat en del tid i helgen åt att kolla på tapeter och golv till hallen, samt vad vi ska ha för nytt kök i lägenheten. Hur det ska bli i hallen har vi väl i stort sett bestämt oss för nu, så det är ”bara” att sätta igång med arbetet nu. Det kommer bli ljus färg på väggarna, samt en fondtapet på ena väggen. En enkel och stilren hallmöbel hade vi också tänkt oss att ha innanför dörren, men vi får väl se framöver hur det blir! :)

På söndagen var jag på klubben för att skriva åt en domare på klubbens elitspårtävling. Det var iskallt, regnigt och blåsigt, men ganska kul att vara tillbaka där uppe. Jag har inte varit där på evigheter! Efter tävlingen träffade jag en gammal kursdeltagare till mig och tränade lite med honom och hans hund. Kul att se vilka framsteg de gjort!

Tinca har fått sin premiärcykeltur här i nya området (vi cyklade ju en runda i Halmstad med, men inte förrän nu har vi dammat av min cykel efter vintervilan). Vi var iväg i ungefär en halvtimme, och Johan följde med och åkte inlines. Dagen efter fick hon följa med Johan på en löprunda, så hon har varit ganska nöjd.

Ha det så bra så ses vi snart igen!