ntligen helg!!

Efter en jobbig arbetsvecka r det ntligen helg!! Jag brukar inte tycka att mitt arbete r ”jobbigt” men den hr veckan har faktiskt varit det. Underligt vder, full barngrupp fr frsta gngen p evigheter p grund av alla sjukdomar som gtt, alla barn som nu ska hitta ”sin” plats i gruppen igen och verallt kryllar det av barn som stojar, stimmar, skvallrar och tjurar. Nja, fullt s farligt r det inte! ;) Men det har blivit en del lnga dagar och ven kvllsmte och jag r i stort behov av helg fr att ta igen mig lite! S, hr sitter jag… *s*

Jag har ppnat kl. 6:00 p jobbet bde torsdag och fredag denna veckan. Ja, egentligen r det kl. 5:55 jag ska vara p jobbet fr att hinna tnda upp verallt och vara frdig att ta emot barnen som kommer klockan sex. Det r pfrestande, det r lite vl tidigt att stlla klockan p 4:45. andra sidan r det inte helt fel att f helg kl. 12:00! :P De fredagar jag inte ppnar, slutar jag inte frrn 16:00. Vilket skulle ni fredra?

UPPDATERAT!
Tisdagstema x 2