Vilket vder!

Vilket sagolikt vder vi haft hela helgen! :) Vi har varit mnga timmar hos Johans frldrar i deras trdgrd bde lrdag och sndag. Igr skulle vi byta dck men vi fick bara loss tv dck, s vi mste be en bilverkstad frska lossa p de andra dcken t oss i morgon :( De gick allts inte ens att rubba en mm, vet inte hur lnge vi hll p. *suck* Johans pappa knner en ”bilfixare” s vi hoppas att det inte ska behva kosta en massa pengar. P kvllen blev vi bjudna p grillat lgkalvsktt (otroligt gott!). Hann ven med att ntligen hnga upp vra gardiner, det blev s bra! :)

Gardiner
Vra nya gardiner av tyg frn Mairo, tillsammans med lampan frn Iems och en liten kossa som Johan ftt frn ngra gamla jobbarkompisar.

Idag var det 21 grader i skuggan och vi har varit ute och slipat och oljat vrt balkongbord. Det blev S himla snyggt! Kom knappt ihg att det kunde vara s fint! Det r ett teakbord och det grnar ju efter hand, och frra ret oljade vi bara in det utan att slipa det, s detta ret var det riktigt grtt. Nu r det dock riktigt lckert igen, guldrdbrunglnsande…! :D

Sen bar det av hemt och jag oljade in kksbordet med pappas superolja, ser jttefint ut! Vi har ven frskt fixa sista listen i sovrummet (ovanfr garderoberna), men det strular. Fr fortstta i morgon. Hoppas nu vdret hller i sig hela veckan och nda till nsta helg! Nn fotografering har jag tyvrr inte hunnit med i helgen, hoppas p att kunna f mig en fotorunda i morgon kvll. Kram p er!