Veterinrbesk

Idag kte jag med Tinca till veterinren. Fick skjuts efter jobbet och hade mycket tid ver innan det var dags att g in, s vi strosade runt lite. Frst gick vi till Djurmagazinet och jag kpte ett koppel till pappa och ett par tuggben till Tinca som hon skulle f efter veterinrbesket. Hon hatar verkligen att vara dr… :(

Efter besket i affren gick vi ner till Munksjn dr Tinca fick doppa tassarna och magen. Hon var tydligen s trstig att hon behvde vatten ocks, hon njde sig inte med min lilla vattenflaska nr det fanns en hel sj full med (inte s rent!) vatten. Sen satt vi en stund och njt av solskenet innan vi gick tillbaka till Djursjukhuset.

Eftersom Tinca r s osker nr vi gr dit s satt vi en stund utanfr och gick sen runt och nosade lite, och hon var lugnt nda tills jag styrde stegen mot ingngen. D frskte hon springa ivg stackaren. Vl inne i vntrummet var hon inte mycket lugnare, men det gick relativt snabbt i alla fall.

Blodprov togs och veterinren kollade p Tincas utvxter/nybildningar som hon har p ngra olika stllen p kroppen. P mndag fr vi provsvaret angende hennes levervrden, och tid r bokad fr operation av ”knlarna”. Alltid r det nt med damen. Lt oss bara hoppas att det inte r ngra ”farliga” knlar den hr gngen heller…

Vikten idag var 29,5 kg vilket r ett par kilo fr lite, hon ser ganska ranglig och mager ut. :( Hur ska vi f hunden att behlla sin vikt?!