Pskhelgen

I fredags var vi ju som sagt och t middag p Fridolfs i Halmstad, till frrtt blev det krftsoppa med hembakt brd och nn hemlagad frskost – supergott!!! Till huvudrtt blev det tournedos med krmig potatisgratng och till efterrtt glass. Mycket gott var det och man fick mycket mer mat n vad man r van vid p fina restauranger, s vi blev vldigt mtta! :D Pappa var gullig och skjutsade oss bde dit och hem – tack!!

Lrdagen gnade vi t att frst ka till stan och kolla runt lite p allt som frndrats sen jag flyttade frn Halmstad. Srskilt i mitt gamla bostadsomrde har det kommit massor med nya hus, bland annat ett nytt bibliotek i glas precis vid Nissan. Snyggt! P eftermiddagen kte vi vidare till min brorsa och hans tjej. Det r frsta gngen vi sg deras nya lgenhet, s det var kul!

P lrdagkvllen bjd pappa p middag, bde min syrra och min brorsa och hans tjej kom ocks. Vi blev serverade lammstek och pappas bermda potatisgratng, den r verkligen oerhrt god!

P sndagen hlsade vi p min syster och hennes mamma en svng och sen fixade vi med pappas hjlp till en mellanvgg i vr bild. Det blev faktiskt jttebra, tack fr hjlpen papsen! :)

Nu r det mndag och vi r hemma i lgenheten igen, vi kte hem igr kvll. Natten till lrdagen fick jag goninflammation och jag har varit rejlt dlig i gonen. Jag har ftt en salva som ska lggas i gonen ett par ggr om dagen, men den gr s att jag inte ser ngonting alls nstan, den lgger sig som en hinna ver gonen s jag ser jttesuddigt. :( Hoppas jag hinner bli tillrckligt bra fr att jobba i morgon, det r dock tveksamt…

Tinca har varit ute mnga timmar varje dag i trdgrden tillsammans med pappas hundar och det har gtt jttebra. Hon har inte skllt en enda gng dr ute! :) Dremot springer hon fram och tillbaka och lgger sig inte ner och kopplar av, men s lnge hon inte skller r jag njd! Behver jag tillgga att hon r tmligen trtt nr vi tar in henne? ;)