Påskhelgen

I fredags var vi ju som sagt och åt middag på Fridolfs i Halmstad, till förrätt blev det kräftsoppa med hembakt bröd och nån hemlagad färskost – supergott!!! Till huvudrätt blev det tournedos med krämig potatisgratäng och till efterrätt glass. Mycket gott var det och man fick mycket mer mat än vad man är van vid på fina restauranger, så vi blev väldigt mätta! :D Pappa var gullig och skjutsade oss både dit och hem – tack!!

Lördagen ägnade vi åt att först åka till stan och kolla runt lite på allt som förändrats sen jag flyttade från Halmstad. Särskilt i mitt gamla bostadsområde har det kommit massor med nya hus, bland annat ett nytt bibliotek i glas precis vid Nissan. Snyggt! På eftermiddagen åkte vi vidare till min brorsa och hans tjej. Det är första gången vi såg deras nya lägenhet, så det var kul!

På lördagkvällen bjöd pappa på middag, både min syrra och min brorsa och hans tjej kom också. Vi blev serverade lammstek och pappas berömda potatisgratäng, den är verkligen oerhört god!

På söndagen hälsade vi på min syster och hennes mamma en sväng och sen fixade vi med pappas hjälp till en mellanvägg i vår bild. Det blev faktiskt jättebra, tack för hjälpen papsen! :)

Nu är det måndag och vi är hemma i lägenheten igen, vi åkte hem igår kväll. Natten till lördagen fick jag ögoninflammation och jag har varit rejält dålig i ögonen. Jag har fått en salva som ska läggas i ögonen ett par ggr om dagen, men den gör så att jag inte ser någonting alls nästan, den lägger sig som en hinna över ögonen så jag ser jättesuddigt. :( Hoppas jag hinner bli tillräckligt bra för att jobba i morgon, det är dock tveksamt…

Tinca har varit ute många timmar varje dag i trädgården tillsammans med pappas hundar och det har gått jättebra. Hon har inte skällt en enda gång där ute! :) Däremot springer hon fram och tillbaka och lägger sig inte ner och kopplar av, men så länge hon inte skäller är jag nöjd! Behöver jag tillägga att hon är tämligen trött när vi tar in henne? ;)