rets frsta cykeltur och 7-rsfirande

Just nu befinner vi oss i Halmstad hos min pappa! Vi stannade till hos min farmor och farfar precis nr vi kom ner hit och blev bjudna p landgng och fika, mums! :)

Sen hr hos pappa har Tinca varit ute i trdgrden mycket tillsammans med pappas tv wachtelhundar. Det funkar bra men hon slappnar inte grna av, springer mestadels fram och tillbaka och vntar p att vi ska slppa in henne i huset.

Nyss var jag och pappa ute och cyklade med Tinca och Mlle, det blev en runda ner till havet och tillbaka p 6 km. Det var rets frsta cykeltur och det var jttemysigt mem jobbigt! Tinca drog som en galning fr att vara fre Mlle, cykelsadeln var fr hg och hrd, s det var jobbigt… :D

Nu ska jag och Johan g ut och ta middag p en fin restarang ”Fridolfs” fr att fira att vi varit tillsammans i 7 r idag! :)