Vrpromenad

Igr lg jag kvar till 9 i sngen, ven om jag vaknade tidigt som vanligt. Jttesknt var det! Tog med mig Tinca och kameran fr att g en promenix i det fina men lite kyliga vdret. Det blev 1,5 timme som vi strosade runt. Landskapet hr r verkligen fint!! :) Det enda negativa r vl egentligen att krarna gdslas just nu, och det luktar vldigt starkt framfrallt p kvllarna.

Jag var p stan i torsdags med en kompis, vi fikade och strosade runt. Men mig hem fick jag ett par byxor som jag kan ha som verdragsbyxor bde p jobbet och i skogen. Trkigt att lgga pengar p men det behvs ju. Nr vi skulle g ut frn Iems rkade jag f se att de hade 20% rabatt p Mairo-gardiner just den dagen och eftersom vi skulle ha just ett Mairotyg, s var jag ju tvungen att sl till. Vi fick 5 meter till priset av 4, inte helt fel nr man nd fick tyget man hade tnkt kpa! :) Nu ska vi bara bestmma hur vi ska hnga upp gardinerna, med gardinstng (har 3,5 meter breda fnster) eller om vi ska hnga upp med kardborreband p en kort stng. Frslag mottages grna! :D

Vacker bro
Vacker bro

Tinca
Tinca flyger ver kern med pinne i munnen

Tinca
”Lycka r att ha en pinne”

Tinca
Vacker Tinca

Tinca
Grset brjar bli grnt

Tinca
”Hur lnge mste jag ligga hr?”

Tinca
Nrbild

Tinca
Tinca studerar ett par nder