Vårpromenad

Igår låg jag kvar till 9 i sängen, även om jag vaknade tidigt som vanligt. Jätteskönt var det! Tog med mig Tinca och kameran för att gå en promenix i det fina men lite kyliga vädret. Det blev 1,5 timme som vi strosade runt. Landskapet här är verkligen fint!! :) Det enda negativa är väl egentligen att åkrarna gödslas just nu, och det luktar väldigt starkt framförallt på kvällarna.

Jag var på stan i torsdags med en kompis, vi fikade och strosade runt. Men mig hem fick jag ett par byxor som jag kan ha som överdragsbyxor både på jobbet och i skogen. Tråkigt att lägga pengar på men det behövs ju. När vi skulle gå ut från Iems råkade jag få se att de hade 20% rabatt på Mairo-gardiner just den dagen och eftersom vi skulle ha just ett Mairotyg, så var jag ju tvungen att slå till. Vi fick 5 meter till priset av 4, inte helt fel när man ändå fick tyget man hade tänkt köpa! :) Nu ska vi bara bestämma hur vi ska hänga upp gardinerna, med gardinstång (har 3,5 meter breda fönster) eller om vi ska hänga upp med kardborreband på en kort stång. Förslag mottages gärna! :D

Vacker bro
Vacker bro

Tinca
Tinca flyger över åkern med pinne i munnen

Tinca
”Lycka är att ha en pinne”

Tinca
Vacker Tinca

Tinca
Gräset börjar bli grönt

Tinca
”Hur länge måste jag ligga här?”

Tinca
Närbild

Tinca
Tinca studerar ett par änder