Inredning, shopping och en inre röst?

Natten till igår fick jag en känsla av att jag skulle satsa pengar på HV:s match mot Modo igår. Jag spelar vanligtvis inte om pengar för jag vinner aldrig, men ibland får jag en känsla om ett resultat och konstigt nog brukar det stämma. Jag vågar aldrig satsa pengar på det dock, men igår kände jag mig ”tvungen”. (Hur låter det egentligen??) Nåväl, jag satsade 20 kr på resultat 4-3 till HV, oddset var 25. Vi var på matchen och behöver jag säga att det var oerhört nervöst när HV leder med 4-3 de sista minuterna och det finns massor av chanser för båda lagen att göra mål? Otroligt nog så blev det inte mål varken för HV eller Modo, vilket inte bara resulterade i att HV vann matchen utan också att jag blev 500 kr rikare! :D Ibland ska man lyssna på sin inre röst! ;)

Förra helgen blev det en del shopping, vi ”fyndade” satinbäddset på Hemtex – 2 till priset av 1! Dyra påslakanset som blev betydligt bättre pris på nu, inte helt fel! En riktigt snygg design hade de med! :) Vi lyckades även få tag på två snygga örngott i samma ”serie” som vi fick till halva priset trots att vi egentligen inte skulle ha fått det. Ibland har man tur! :)

Satinbäddset
Vitt satinbäddset med häftig design!

Vi köpte även ett badrumsskåp från Ikea som passade väldigt bra i badrummet! Nu ska vi bara köpa en ny spegel och/eller ett litet skåp ovanför handfatet. Har ni förslag på vad man ska ha?

Mitt tidningsställ från Ikea i obehandlad björk har fått en ansiktslyftning – jag har målat det vitt! Det blev jättefint och passar bra in i lägenheten! :) Färgen ser lite underlig ut, bilden är tagen på balkongen inifrån lägenheten, men det är vitt!

Tidningsställ
Tidningsstället har fått sig en ansiktslyftning

Jag stod även på balkongen och ordnade med mitt påskris som består av videung och vita fjädrar, som står i en fin vas som jag köpt på Village. Påskriset fick sin plats i vardagsrummet på det nya brickbordet från Ikea (fick syn på det för ett tag sen och blev kär!) och ser jättefint ut! :)

Påskris
Årets påskris

Tinca
Tinca håller mig sällskap på balkongen i kvällens sista solstrålar

I helgen ska vi besöka en gardin-outlet för att se om vi kan hitta ”våra” gardiner där. Vi har i stort sett bestämt oss för vilka vi ska ha i vardagsrummet (det är INTE lätt!!) och det skulle ju sitta fint om man kunde hitta dem till ett billigare pris såklart! :D Sen är det även mässa här i Jönköping (Hem & Villa) som jag funderar på att besöka. Vore kul! Den här helgen har vi äntligen ingenting inbokat och det är så skönt! De senaste helgerna har varit fullbokade – folk har varit här och förra helgen var vi hundvakt åt Johans föräldrars hund. Nästa helg ska vi ner till Halmstad ett par dagar, så jag ska passa på att njuta av en helt ledig helg! Om jag känner mig själv rätt är den nog inte så tom när det väl blir helg, men ändå! ;)