Inredning, shopping och en inre rst?

Natten till igr fick jag en knsla av att jag skulle satsa pengar p HV:s match mot Modo igr. Jag spelar vanligtvis inte om pengar fr jag vinner aldrig, men ibland fr jag en knsla om ett resultat och konstigt nog brukar det stmma. Jag vgar aldrig satsa pengar p det dock, men igr knde jag mig ”tvungen”. (Hur lter det egentligen??) Nvl, jag satsade 20 kr p resultat 4-3 till HV, oddset var 25. Vi var p matchen och behver jag sga att det var oerhrt nervst nr HV leder med 4-3 de sista minuterna och det finns massor av chanser fr bda lagen att gra ml? Otroligt nog s blev det inte ml varken fr HV eller Modo, vilket inte bara resulterade i att HV vann matchen utan ocks att jag blev 500 kr rikare! :D Ibland ska man lyssna p sin inre rst! ;)

Frra helgen blev det en del shopping, vi ”fyndade” satinbddset p Hemtex – 2 till priset av 1! Dyra pslakanset som blev betydligt bttre pris p nu, inte helt fel! En riktigt snygg design hade de med! :) Vi lyckades ven f tag p tv snygga rngott i samma ”serie” som vi fick till halva priset trots att vi egentligen inte skulle ha ftt det. Ibland har man tur! :)

Satinbddset
Vitt satinbddset med hftig design!

Vi kpte ven ett badrumsskp frn Ikea som passade vldigt bra i badrummet! Nu ska vi bara kpa en ny spegel och/eller ett litet skp ovanfr handfatet. Har ni frslag p vad man ska ha?

Mitt tidningsstll frn Ikea i obehandlad bjrk har ftt en ansiktslyftning – jag har mlat det vitt! Det blev jttefint och passar bra in i lgenheten! :) Frgen ser lite underlig ut, bilden r tagen p balkongen inifrn lgenheten, men det r vitt!

Tidningsstll
Tidningsstllet har ftt sig en ansiktslyftning

Jag stod ven p balkongen och ordnade med mitt pskris som bestr av videung och vita fjdrar, som str i en fin vas som jag kpt p Village. Pskriset fick sin plats i vardagsrummet p det nya brickbordet frn Ikea (fick syn p det fr ett tag sen och blev kr!) och ser jttefint ut! :)

Pskris
rets pskris

Tinca
Tinca hller mig sllskap p balkongen i kvllens sista solstrlar

I helgen ska vi beska en gardin-outlet fr att se om vi kan hitta ”vra” gardiner dr. Vi har i stort sett bestmt oss fr vilka vi ska ha i vardagsrummet (det r INTE ltt!!) och det skulle ju sitta fint om man kunde hitta dem till ett billigare pris sklart! :D Sen r det ven mssa hr i Jnkping (Hem & Villa) som jag funderar p att beska. Vore kul! Den hr helgen har vi ntligen ingenting inbokat och det r s sknt! De senaste helgerna har varit fullbokade – folk har varit hr och frra helgen var vi hundvakt t Johans frldrars hund. Nsta helg ska vi ner till Halmstad ett par dagar, s jag ska passa p att njuta av en helt ledig helg! Om jag knner mig sjlv rtt r den nog inte s tom nr det vl blir helg, men nd! ;)