Många besök!

Nu måste jag skriva av mig lite! Massor händer hela tiden och jag sätter mig ogärna vid datorn numera! :) Tror dock att lite vackert vårväder och kameran i högsta hugg kan få fart på datorglädjen igen. Redigera härliga foton är ju så kul! :)

Förra fredagen hade vi Johans bror E. och hans tjej A. här på besök, vi kollade på hockeyn och åt varma mackor gjorda på hönökakebröd. Jättegott blev det! På tisdagskvällen kom sedan ett par andra kompisar på kvällsfika, vi bjöd på frallor och lite gott till efterrätt. Trevlig att få besök är det minsann! :D

I morgon kommer Berit och Joakim hit för att kolla på hockey, vi bjuder på mat med såklart! Riktigt kul ska det bli, det har gått alldeles för lång tid sen jag träffade dem!

Till något helt annat: flera av mina vänner är gravida och jag är SÅ glad för er skull! :) GRATTIS!!