Rtt svar

Eftersom ni svarat p s mnga olika stt r det ju inte direkt uppenbart vilket alternativ som flest av er gissat p! :) Men jag kan sga att INGEN AV ER haft rtt! *hihi*

Tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig tagit ett enda bloss p en cigarett! Detta r jag stolt ver och jag knner inget sugande behov av att gra det framver heller.

Jag har faktiskt tvlat i bowling. En gng! ;) Jag blev uttagen ur mitt dvarande bowlinglag efter en snygg serie med hga pong. Tvlingen sket sig naturligtvis och jag fick lga pong – jag R ingen tvlingsmnniska! ;) Inte blev jag mer tvlingssugen efter det direkt!

Jag har sjungit p konserter med ver 800 personer i publiken, det var i KalmarSalen p julkonserter. Sen jag flyttade till Jnkping har jag tappat alla kontakter med sngvrlden tyvrr…

Jag har ftt upp ngra kullar tamrttor. Det r hrliga djur och blir stora kullar! Jag gjorde fina stamtavlor och gav ungarna vackra namn: Pepsi’s Acapulco Delight, Pepsi’s Amiral Cody… Minns inte alla namn men jag hittade stamtavlorna nr jag stdade ur frrdet infr flytten! ;)

S – SJLVKLART har jag varit p en Gyllene Tider-konsert! Eller tv eller tre, beroende p hur man rknar. :D Med andra ord s r alternativ 2 fel, vriga r rtt! :)