Städning och snö

Veckan har gått väldigt fort, och jag har inte direkt haft tid eller lust att sitta och uppdatera hemsidan, prioriterar andra saker i dagsläget! :)

Igår kväll (fredag) var jag hos en kompis och vi lyssnade på musik, spelade lite spel och sjöng. Johan kom lite senare och sen åkte vi inte hem förrän efter 01. Tinca skötte sig utmärkt hemma hos kompisen. Vi kom i säng sent, så jag låg kvar i sängen läääänge idag och gosade med Tinca. Idag står städning på schemat, och jag har kommit en bit redan. Johan är och jobbar i stugan så jag kan städa i lugn och ro, brukar gå bäst då! ;) Jag tycker om att gå runt och pula här hemma när jag är ensam, fast dammsugningen får Johan sköta! *s*

26 dagar kvar tills vi får tillgång till lägenheten… :)

Till något annat – det SNÖAR här i Jönköping idag!!! I ett par timmar har det snöat konstant, så lite snö ligger det allt på marken! Det lär väl försvinna ikväll, men Tinca blir lycklig när vi går ut nästa gång.