Stdning och sn

Veckan har gtt vldigt fort, och jag har inte direkt haft tid eller lust att sitta och uppdatera hemsidan, prioriterar andra saker i dagslget! :)

Igr kvll (fredag) var jag hos en kompis och vi lyssnade p musik, spelade lite spel och sjng. Johan kom lite senare och sen kte vi inte hem frrn efter 01. Tinca sktte sig utmrkt hemma hos kompisen. Vi kom i sng sent, s jag lg kvar i sngen lnge idag och gosade med Tinca. Idag str stdning p schemat, och jag har kommit en bit redan. Johan r och jobbar i stugan s jag kan stda i lugn och ro, brukar g bst d! ;) Jag tycker om att g runt och pula hr hemma nr jag r ensam, fast dammsugningen fr Johan skta! *s*

26 dagar kvar tills vi fr tillgng till lgenheten… :)

Till ngot annat – det SNAR hr i Jnkping idag!!! I ett par timmar har det snat konstant, s lite sn ligger det allt p marken! Det lr vl frsvinna ikvll, men Tinca blir lycklig nr vi gr ut nsta gng.