Tillbaka till verkligheten

Då är man tillbaka i verkligheten igen, efter en härlig ledighet som dessvärre tog slut alldeles för snabbt! Det har varit fullt upp hela tiden, min bror var ju här i några dagar och sedan åkte vi ner till Karlskrona på lördagen. Vi har spelat kort, ”Värsta språket” och lyssnat på musik. Vi har tittat lite på tv och ätit god mat, tittat på raketer och jag har fotat en del. Tyvärr har det blåst och regnat så nån nyårsstämning infann sig då inte, men vi hade trevligt ändå! :) Tack för en härlig helg med gott sällskap, god mat och du mor Anna – jag leder i det diaboliska!! ;)

Idag har Tinca börjat på hunddagis, vi lämnade henne där i morse. Av nån anledning började hon skälla på människorna som kom ut från en bil, undrar när hon skällde på människor så sist? Jo, när mamma och Alex kom betedde hon sig också jättekonstigt, det var också utomhus i mörkret. Hm… Det är något som får mig att fundera lite… Skälla på människor GÖR hon bara inte lixom! Hundar är en sak men människor? Hon kanske har fått dåligt mörkerseende eller nåt? Skriver mer ikväll om hur det gått för henne på dagiset!

Önskar alla vänner en god fortsättning på det nya året 2007! :)

3 kommentarer:

 1. Hallojs!

  God fortsättning!:)

  Ja det var skumt att hon börjar skälla på människor, hade blivit lika
  förvånad om Yrla gjort det. Blänga på nån som ser underlig ut i hennes ögon
  kan hon men skälla…näää.
  Så då hade man ju undrat vad som var fel.

  Hoppas det gick bra för damen på dagis idag i alla fall:)
  Kramar:)

 2. Hoppas Tinca kommer trivas på dagiset och att skällandet bara var ngt tillfälligt. Själv har jag inte kommit tillbaka till verkligeheten, jag har börjat på min ledighet inför bebbens ankomst och det känns helmysko att inte behöva gå å jobba… Kram vännen!!

Stängt för kommentarer.