Hunddagis

På måndag börjar Tinca på hunddagis! Johan börjar jobba dagtid och eftersom jag kommer byta jobb löser vi inte Tincas ensamvaro tillräckligt bra, så hon ska få gå på dagis! :) Hoppas det kommer fungera bra, jag har i alla fall fullt förtroende för ägaren! Sköter sig Tinca bara bra så blir det nog trevligt för oss alla förutom min plånbok. Hon får aktivering och promenader på dagtid och vi behöver inte ha dåligt samvete. Eftersom jag dessutom börjar jobba 100% får jag ju in mer pengar så jag får väl se det som att jag jobbar för att ha råd med dagis! ;)

När kommer snön?!

4 kommentarer:

 1. Men vilken tur du har som fått dagisplats. Det är långa köer här och svårt att få tag i någon ”privat”. Jag vet hur det är med hunddagis. Hade min första hund på dagis i ett par års tid…dyrt.

  Du frågade om promenaderna med fyra hundar. Jag har dem lösa. Oftast går jag på morgonen med pannlampa, men om det är på dagen så ser man ”inkräktare” på långt håll eftersom skogen är så gles. Men för säkerhets skull har jag tibben kopplad dagtid och på vissa sträckor där jag vet att det finns vilt så kopplar jag även Allt-i.

 2. Det är ju ändå så himla bra att det finns sånt där! Trist att det ska vara så dyrt bara.. :(

  Vi har lite snö här. typ 2-3 cm men inte mer :(
  På nyår skulle det nog snöa här i norr men bara regna neråt, ser inte lovande ut tyvärr! :/

 3. God Fortsättning på er!
  GRATTIS till jobbet och den nya lägenheten (vart nu bägge 2 är….).
  Kul för Tinca på hunddagis, tror jag passar henne bra.

  Hlsn // Inger o Nanna :)

 4. Så hon kommer att bli ”dagisbarn” nu då tjejen. Det finns inget hunddagis i Hofors så jag är glad att mannen jobbar skift. Det är inte ofta Asco är hemma ensam längre än 4 timmar. Då ser jag till att åka hem och gå ut en sväng med honom och lilla Frö.
  Julen har varit bra. Ser fram mot nyår nu. Snö???? Vad i hela friden är det?? I morgon ska vi spåra. DET är ju normalt dagen före nyårsafton?
  Ha ett riktigt Gott Nytt 2007 å lycka till med nya jobbet!
  //Hoforsligan

Stängt för kommentarer.