Besök hos frisören #1

Idag var jag hos min underbara frisör och klippte mig, jag har verkligen fullt förtroende för henne och det känns alltid så bra när jag går därifrån. Såhär innan jul har hon jättemycket att göra, så jag ska tillbaka dit på onsdag eftermiddag för att lägga i slingor i olika nyanser, hon hade inte så mycket tid över att vi kunde ta både slingning och klippning på samma gång nu innan jul. Huvudsaken är ju att jag blir fin i håret innan jul! ;) Återkommer med foton när slingorna är klara!
På onsdag kväll ska vi på julbord med jobbet, och då ska vi har med oss ett paket som vi ska ha nån jullek med. Paketet inhandlade jag idag, men jag är inte riktigt nöjd för det skulle kosta runt 50:- och jag har svårt för att hitta fina saker som är så billiga. *s*

Uppdaterat senare:
Hade turen att få sällskap av en kompis och hennes hundar på kvällens promenad, vi var ute i strax över en timme. Det blir så mycket roligare att gå ut i mörkret när man har med sig nån att prata med! I övrigt har jag slagit in några julklappar, om jag inte räknar helt fel är det bara Johan jag har kvar att köpa till nu! :D