Restaurangbesk och lydnadskurs

Lnga listor kan vara kul, men r ganska anstrngande med! ;) Jag r i alla fall njd att jag orkade gra frdigt den, men jag frstr er andra fullstndigt som inte tog med er den!

I fredags kvll var vi ute och t p Soya, en restaurang hr i Jnkping dr vi t Mongolisk BBQ – soppa, buff och friterat pple med kolass och glass. Sen bar det av hemt fr vi var jttetrtta bde jag och Johan.

Hela lrdagen tillbringade jag och Tinca p hundklubben fr att vi skulle g igenom de nya lydnadsreglerna. Det var jtteintressant, lrorikt och inspirerande, jag fick en ordentlig nytndning vad gller lydnadstrning! Det var S himla kul och Tinca var jtteduktig om man tnker p att vi inte varit dr och trnat p ett par mnader. Tyvrr reste hon sig p frsta platsliggningen, det problemet har vi ju ven p de flesta tvlingar som ni vet. Detta var dock frsta trningen hon rest sig p sen kanske tre r tillbaka i tiden. Vet faktiskt inte hur jag ska komma t problemet, det hnger med all sannolikhet p oskerhet frn Tincas sida och nr jag inte utstrlar fullstndig trygghet vgar hon inte ligga kvar. Sger jag som r hundpsykolog ;)

I morgon ska jag klippa mig och p onsdag r det dags fr slingning, jag var tvungen att ha tv olika tider fr att min frisr skulle hinna med mig innan jul. Vi fr nog hugga en gran (vid stugan) och julpynta lite hr hemma med, annars fr jag aldrig nn julstmning… :( Och det bara mste jag f!! Ska ju dessutom frska ta ngot bra foto till Fotosajtens julstmningstema, och d r det ju bra om man har lite juligt omkring sig.

Hur firar ni jul i r?