Besk hos frisren #1

Idag var jag hos min underbara frisr och klippte mig, jag har verkligen fullt frtroende fr henne och det knns alltid s bra nr jag gr drifrn. Shr innan jul har hon jttemycket att gra, s jag ska tillbaka dit p onsdag eftermiddag fr att lgga i slingor i olika nyanser, hon hade inte s mycket tid ver att vi kunde ta bde slingning och klippning p samma gng nu innan jul. Huvudsaken r ju att jag blir fin i hret innan jul! ;) terkommer med foton nr slingorna r klara!
P onsdag kvll ska vi p julbord med jobbet, och d ska vi har med oss ett paket som vi ska ha nn jullek med. Paketet inhandlade jag idag, men jag r inte riktigt njd fr det skulle kosta runt 50:- och jag har svrt fr att hitta fina saker som r s billiga. *s*

Uppdaterat senare:
Hade turen att f sllskap av en kompis och hennes hundar p kvllens promenad, vi var ute i strax ver en timme. Det blir s mycket roligare att g ut i mrkret nr man har med sig nn att prata med! I vrigt har jag slagit in ngra julklappar, om jag inte rknar helt fel r det bara Johan jag har kvar att kpa till nu! :D