Den frsta snn

November. rets frsta sn. Nja, inte helt sant med tanke p att det var sn s sent som i mars eller nt, men denna vinterns frsta sndag r det i alla fall fr oss! :) Nr Tinca fick se snn i morse tvrstannade hon och man riktigt sg hur frvnad hon blev innan hjrnan registrerade att det var sn och hon studsade fram mot ytterdrren! :D Jag blir alldeles varm av att tnka p det!

Jag kom ivg till jobbet, dock vldigt frsenad. Dagen har varit bra men p grund av ngon vattenlcka var vattnet avstngt i fyra timmar p jobbet idag, ganska bkigt om man tnker p alla ungar som behver beska toaletten, tvtta sig mm. Men vi klarade det bra! Det var jag som stngde idag med, s jag kom inte hem frrn efter sju ikvll. Gick ut en svng med Tinca direkt, blev ordentligt mycket piggare av att komma ut en stund i det friska vdret. Vi var nere p ngen i snn och Tinca fick springa runt ls. Jag slngde ivg bollen ngra gnger och det tog sin lilla tid fr damen att hitta den i snn. Hon har jttesvrt fr att knna lukten av bollen i snn, bra aktivering dock!:)

Det knns faktiskt jttekul att snn har kommit. Frgan r bara hur lnge den fr ligga kvar innan det blir slask och tvder? Vad tror ni?