verraskande snstorm

Igr lngtade jag efter frsta snn, som jag skrev i bloggen. Inatt kom den. Med besked! Johan hade lovat att skjutsa mig till jobbet s jag lg kvar extra lnge i sngen och nr jag gick upp mttes jag av ett helt vitt landskap, man sg knappt ut genom fnstrena. Vi gick ner till bilen i god tid fr att hinna skrapa av den, men eftersom vi inte har vinterdck p bilen nnu s kom vi bara runt kvarteret innan vi stannade igen. Vi kunde inte stanna bilen och hll p att krocka med en stolpe i en svng. Urk! Bilen str dr den str. Nsta buss till jobbet gick inte frrn 1,5 timme senare, s det var bara att traska upp till lgenheten igen. Johans brorsa skulle frska ka med sin bil, den har allrounddck, i s fall fr jag skjuts till jobbet strax, annars kommer jag ett par timmar sent till jobbet. Tur att jag har komptimmar att ta ut.

Underligt nog tnkte vi byta dck p bilen igr, men hann inte. Trist, mste man ju sga nu. Nr fr vi tillflle nsta gng? Dcken finns hos Johans frldrars hus…