Överraskande snöstorm

Igår längtade jag efter första snön, som jag skrev i bloggen. Inatt kom den. Med besked! Johan hade lovat att skjutsa mig till jobbet så jag låg kvar extra länge i sängen och när jag gick upp möttes jag av ett helt vitt landskap, man såg knappt ut genom fönstrena. Vi gick ner till bilen i god tid för att hinna skrapa av den, men eftersom vi inte har vinterdäck på bilen ännu så kom vi bara runt kvarteret innan vi stannade igen. Vi kunde inte stanna bilen och höll på att krocka med en stolpe i en sväng. Urk! Bilen står där den står. Nästa buss till jobbet gick inte förrän 1,5 timme senare, så det var bara att traska upp till lägenheten igen. Johans brorsa skulle försöka åka med sin bil, den har allrounddäck, i så fall får jag skjuts till jobbet strax, annars kommer jag ett par timmar sent till jobbet. Tur att jag har komptimmar att ta ut.

Underligt nog tänkte vi byta däck på bilen igår, men hann inte. Trist, måste man ju säga nu. När får vi tillfälle nästa gång? Däcken finns hos Johans föräldrars hus…