Tjejsnack v.42 – Bcker

  • Gillar du att lsa bcker?

JA, jag lskar att lsa bcker!!:)

  • Hur mnga bcker lser du per r?

Det r vldigt olika, men jag lser tminstone ett par bcker per mnad, vissa perioder ett par bcker i veckan!

  • Vad fr sorts bcker lser du helst?

Just nu r det bara deckare och kriminalromaner som gller!

  • Favoritfrfattare?

Hmm…Det vxlar beroende p vad jag lser fr tillfllet. Just nu pljer jag igenom Jeffery Deavers bcker, och lngtar efter att lsa Camilla Lckbergs fjrde bok Olycksfgeln.

  • Bsta boken du lst?

Den bsta boken jag ngonsin lst mste nog bli Mannen som kunde tala med hstar, av Nicholas Evans. Jag lste den frsta gngen nr jag var 13,5 r gammal och jag har sedan lst den ytterligare en gng ngra r senare. Det r den enda bok jag lst mer n en gng och den berrde mig p ett stt som ingen annan bok har gjort. Om jag nu vid 24 rs lder skulle lst boken fr frsta gngen, skulle den frmodligen inte pverka mig p samma stt som den gjorde d…