Tjejsnack v.42 – Böcker

  • Gillar du att läsa böcker?

JA, jag älskar att läsa böcker!!:)

  • Hur många böcker läser du per år?

Det är väldigt olika, men jag läser åtminstone ett par böcker per månad, vissa perioder ett par böcker i veckan!

  • Vad för sorts böcker läser du helst?

Just nu är det bara deckare och kriminalromaner som gäller!

  • Favoritförfattare?

Hmm…Det växlar beroende på vad jag läser för tillfället. Just nu plöjer jag igenom Jeffery Deavers böcker, och längtar efter att läsa Camilla Läckbergs fjärde bok Olycksfågeln.

  • Bästa boken du läst?

Den bästa boken jag någonsin läst måste nog bli Mannen som kunde tala med hästar, av Nicholas Evans. Jag läste den första gången när jag var 13,5 år gammal och jag har sedan läst den ytterligare en gång några år senare. Det är den enda bok jag läst mer än en gång och den berörde mig på ett sätt som ingen annan bok har gjort. Om jag nu vid 24 års ålder skulle läst boken för första gången, skulle den förmodligen inte påverka mig på samma sätt som den gjorde då…