Viltspr och Hundens dag

Idag var det d dags fr Tincas viltsprskurs! Vi r sex deltagare med olika raser (tollare, drever, borderterrier, weimaraner, pinscher och s d schfern Tinca). Jttetrevligt folk och hrlig stmning!:)

Tinca fick ett spr i vldigt snrig terrng, bara runt 100 meter fr att kursledaren skulle kolla av p vilken niv vi r p. Hon sktte sig jttebra doggen och sprade bra! Sen ville hon grna ta en annan hunds spr med, hon tyckte det var hemskt orttvist att hon fick sitta kvar p stigen och bara titta! *s*

Efter kursen kte vi till Hundens dag fr att kika runt lite och trffa hundmnniskor. Trffade Carin & Svea (boxerkompis) och stannade kvar dr medan Johan kte hem med Tinca. Carin och Svea tog hem tredjeplaceringen i bde Jnkpings snabbaste hund och Jnkpings vackraste hund!:D Hon vann ett par sm fodersckar och vi fick en, tack Carin!!:) (Hennes egen hund ter specialfoder.)