Fullt upp!

Det är nästan så jag skäms när jag skriver i bloggen så sällan som jag gör… Ni är så många som besöker mig regelbundet och jag vill tacka er alla! Just nu har jag dock väldigt mycket för mig och lite tid över för att uppdatera bloggen.

I helgen var det ju då KM och jag och Tinca åkte upp på lördagen i några timmar. Det var jättefint väder och jag fick många fina kort!:) På söndagen promenerade vi i skogen, det var underbart väder då med!

Veckan har gått väldigt snabbt och jag har jobbat över en del pga sjukdom på jobbet. Tinca har fått promenader men inte så mycket mer… Idag var det dock dags för kurs igen och Tinca fick sitta i hundgården på klubben i cirka 1 timme och 20 minuter. Tyvärr gick det inte lika bra idag som tidigare tillfällen, hon skällde till och från under hela tiden som hon satt i hundgården. Förmodligen beror det på att hon såg mig i stort sett hela tiden, även om det var på långt avstånd. Innan har hon inte sett oss, och har då kunnat ”koppla av” lättare.

Efter kursens slut gick vi ut och tränade lite, jag och Lena. Idag blev det träning på att ena hunden skulle sitta kvar medan den andra kallades in osv. Tinca har SÅ svårt för det, hon kan inte släppa den andra hunden… Det blev lite fotgående också men Tinca är helt fixerad vid Biffen, och dessutom övertaggad efter att ha suttit i hundgården först, och sedan ligga inne medan vi har teori i kursen. Hon är väldigt lättstörd doggen.

Avslutade med ”stegen” två gånger, och sedan massor av olika hopp som belöning!

En kommentar:

  1. Man har ju inte alltid tid och lust för blogg eller hemsida, så är det ju för alla då och då.
    Så inte behöver du skämmas inte;)

    Ha en riktigt skön helg!
    Kraaaaaaam!

Stängt för kommentarer.