Spr, lydnad och bad

Idag kte jag och Berit ivg med hundarna fr att spra, trna lydnad och bada med hundarna. Tiden var halv fyra och det var stekande hett (30 grader vid vr skuggsida). kte frst till en vacker sprskog och la spr t hundarna. Tinca skllde inte en enda gng medan jag gick ut spret. Konstigt, det mrks att hon r sl! :)

Sen fikade vi och efter ungefr 20 minuter blev Tinca helt pltsligt vldigt intresserad av spret s jag lt henne faktiskt ta det d. Eftersom hon varit sl och det dessutom r vldigt varmt tnkte jag ta chansen att hon skulle lyckas! Jag hade lagt fyra pinnar och ngra kttbullar i spret, fr att hon skulle f lite hjlp nu nr vi inte sprat p ett tag. Hon gick lugnt och noggrant i spret, men missade tyvrr andra pinnen. Hon stod rakt ver den och knde den inte s jag tror hon vindade in nn kttbulle lngre fram. Sen fick hon sitta uppbunden medan Berits hundar fick spra.

Eftert lastade vi in hundarna i bilen och kte och badade i min favoritsj. Hundarna fick vara lsa tillsammans fr frsta gngen och sktte sig jttebra! *stolt ver Tinca* Efter att ha vadat i med byxorna uppdragna bestmde jag mig fr att jag var tvungen att bada och lmnade byxorna p stranden och tog mig ett dopp. Gud s sknt det var!!!

Sen kte vi vidare till ytterligare ett stlle, en fotbollsplan hr vid mig, dr Berit skulle kra lite lydnad med Tinca. Tinca fick fr sig att hon skulle fjanta sig en massa mot Berit ”haha, jag gr som jag vill”… *suck* Berit har ju varit enbart rolig fr Tinca hittills och nu knde hon vl att hon kunde ta ver lite. Mot slutet funkade det bra iaf! Tinca r sn att hon behver en ordentlig tillsgelse ibland fr att inse att man inte bara kan lyda om man tycker det r roligt! ;) S med ojmna mellanrum fr jag sga ifrn p skarpen, vilket jag fick gra idag, sen sktte hon sig exemplariskt.

Har haft en himlans trevlig dag och det r jttekul att trna med Berit och hennes hundar! :)