Trning i bastu

Idag har det verkligen varit olidligt varmt hr i Jnkping! Jag har brnt mig massor efter tv timmar ute p jobbet, innan vi kunde vara i skuggan. Vid halv sju ikvll kte jag ivg till klubben fr att trna lite, Tinca fick duscha i vattenslangen fre trningen men det fungerade nd inte. Hon var sl och okoncentrerad, hon ville grna ha sin boll men orkade inte anstrnga sig fr att gra riktigt rtt. Till slut avbrt jag trningen fr det kndes inte som nn mening att fortstta.

Istllet fick Tinca en dusch till och s snackade vi lite skit med ngra klubbkompisar, innan jag och kompis L med lsklingsboxer Biffen gick en kort promenad med hundarna. Det var inte riktigt samma fart p dom som det brukar! ;) Sen stannade vi till p agilityplan och hade riktigt kul ett tag! Tinca lskar att hoppa men var vldigt ofokuserad och nosig. Men vi provade ngra IPO-R-hinder ox, en lg stege med smala steg, ett A-hinder, och ngra instabila grejer. Tinca brukar bli vldigt nervs, men idag funkade det utmrkt!!! :D Jag tror att hon brjat lra sig att hlla balansen och hlla koll p sina bakben!! ;) Vi har ju trnat massor p en lg stege (en meter kanske) och det gr fint nu! Vntar ett tag till innan vi ger oss p stora stegen igen.

Nr vi kom tillbaka till stugan frgade en tjej om Tinca lper. Nja, inte vad jag vet iaf! *s* Hon har inte lpt sen augusti -04 nmligen… Fast lpbeteende har hon med ojmna tillfllen, men det kommer inget blod. Undrar om det r kortisonet som slr ut hennes lp? I vilket fall som helst r hanhundar oftast vldigt intresserade av henne och idag pep en hanhund vldigt mycket nr vi var dr och garen var vertygad om att T lpte. Hm… Det kanske hon gr? Hon r okoncentrerad, sl och vldigt doftfixerad. Men som sagt, svrt att veta i och med att hon inte blder.

I morgon ska vi trffa Berit och hennes hundar! Vi ska spra, bada i sjn och trna lydnad. Hoppas det blir n g o t svalare n det varit idag!