Jag saknar mitt fotograferande…

Höst

Alicia som bebis

Anneli och Fredrik

Annas mage

Jag saknar mitt fotograferande. Som en del av mig som försvunnit. Ingen motivation har jag heller. Jag tror att det beror på att det inte finns nån tid för redigering och att uppdatera bloggen med bilder. Vad är det för vits att ta foton som inte hinns arbetas med lixom? De bara ligger på datorn och glöms bort. Om de ens läggs in i datorn. Eller blir tagna. Tacka vet jag min iPhone, så jag åtminstone har bilder från vår vardag, även om kvalitén på dom är rätt värdelös.

Kanske att jag kan hinna med att återuppta fotograferandet och redigerandet och bloggandet nu när hösten och vardagen kommer igen, med rutiner, Alicia på förskolan några timmar i veckan och bröllopet avklarat? Hoppas det. Tror att det är värt ett försök i alla fall! :)

2 kommentarer:

Stängt för kommentarer.