Tänk vad som händer på ett år!

Alicia 1,5 år
Alicia 1,5 år. Juni 2012.

Alicia 2 år
Alicia snart 2 år. Julafton 2012.

Alicia 2,5 år
Alicia 2,5 år. Juli 2013.

Som flickorna i Bullerbyn
Som flickorna i Bullerbyn ska man sitta.

För ett år sen hade hon ju nästan inget hår alls! Och nu har hon världens vackraste lockar, som korkskruvar. Som en John Bauer-prinsessa. Hon älskar klänningar och sitter gärna ner med benen åt sidan, precis som flickorna gör i Bullerbyn. I övrigt är hon inte särskilt lik en prinsessa, full av spring i benen och humör.  :P Älskade unge!

4 kommentarer:

  1. Hon har verkligen underbara lockar!! =)
    Tiden går så snabbt.. För snabbt.. Kom ju i håg när Elsa var som Bosse.. och det är 2,5 år sedan..

    1. Ja det är inte klokt hur åren kan rusa iväg såhär… Snart nog flyttar dom hemifrån. Fast det ska mina barn aldrig göra, dom ska bo hemma hela livet, haha! :) Tack, älskar oxå hennes lockar, tänk om jag själv hade kunnat få såna!

Stängt för kommentarer.