Nu grönskar det

Plommonträd i blom
Plommonträd i blom.

Det gick snabbt för grönskan att komma igång. När jag åkte in till förlossningen hade det knappt börjat, men när jag kom hem ett par dagar senare hade trädgården förvandlats. Gräset var grönt, träden hade börjat slå ut, rabatterna börjat fyllas med härliga tulpaner och andra vårblommor. En dag dammade jag av kameran och fotade plommonträdet i full blom. Vackert. Nu har det regnat ett par dagar, så jag tittar på bilden och längtar tillbaka till solen och värmen.

Vi har klippt gräset för första gången, och börjat fixa lite med staketet som ska sättas upp. Planterat kryddväxter och köpt blåbärsbuskar som ska sättas ner i jorden. Alicia har hjälpt till, grävt i jorden och kletat ner sig. Vattnat krukorna. Och grävt upp jorden ur krukorna igen. ;)

Jag håller på att rensa och sortera barnkläder med. Alla kartongerna med flickkläder har jag gått igenom och rensat ur, sorterat ut de allra finaste kläderna som jag vill behålla till en eventuell framtida trea, och resten ska säljas på loppis. Det blir en massa kläder vill jag lova. Och de allra flesta har vi ärvt från kompisars barn. Nu har jag ingen kompis som har en liten tös så kläderna ska säljas. Är du sugen så hojta! Finns massor av tjejkläder i storlek 50-92.