Och så var det kontorets tur…

När vi ändå var igång med målningen i de två rummen på övervåningen, så tog vi vårt kombinerade kontor/lekrum på nedervåningen också. Taket målades vitt (fast först kollade Johan inte så värst noga på färgen vi hade i garaget, och målade ett par meter med den brutna kulören Mio Mandel…). Väggarna blev också vita, liksom de laserade tak- och golvlisterna.

Så småningom ska vi byta ut golvet och även garderoberna ska tas bort och bytas ut mot en hel garderob med skjutdörrar. Dags att börja kolla runt lite hur vi vill ha det nu! De två skrivborden i björk ska säljas och bytas ut mot en lång bordsskiva där vi ska ha våra datorer och det mörkbruna gamla skrivbordet ska användas som pysselhörna. Det kommer från Alicias farfars farfar, lite kul! Nya färgglada gardiner och någon rolig tavla ska köpas in, och en öppen förvaringshylla ska sättas upp för mitt ”finpyssel”, alltså det som är fint att ha framme. Är himla sugen på en String pocket, men frågan är om den förvaringen räcker. Annars finns det ett alternativ hos Ikea, men det är nästan lika dyrt och då är det både roligare och snyggare med en String. :)

Återkommer med bilder på hur det blev när vi är klara! :)

Kontoret: Före
Kontoret som det såg ut innan ommålning, gulbeige tapet med mönster och ett gulnat golv.

Kontoret: Före

Kontoret: Före

Kontoret: före
Sådär 340 cm garderober med gamla gråa dörrar. Ska bytas ut mot en hel garderobsvägg med skjutdörrar så småningom.

Målning av väggen
Taket är målat, och här är första väggen påbörjad.

Johan målar kontoret
Johan målar sista väggen. Ser ni så fint vi förvarar våra skrivbord? ;)

Målning av lister
Och så är det dags för de laserade listerna att bli vita.

En kommentar:

Stängt för kommentarer.