Äntligen internet igen!

Efter några veckor utan internet, med bara telefonens uppkoppling (vilken är rätt kass här), är det nu äntligen igång igen! Hemtelefonen är dock inte inkopplad, men ska bara packas upp och sen ska den funka. Är väl sådär två personer som ringer på den, så det känns inte som en jätteviktig sak att fixa… Märkligt det är att ha en hemtelefon som ingen använder. Men det är väl bra att ha den när ungarna blir större kanske, så deras kompisar kan ringa hit om några år. ;)

Här hemma är både Alicia och Johan sjuka i jobbig förkylning, och även jag har ont i halsen. Typiskt när det äntligen är helg och man har tid att åka iväg till stan & A6 och fixa saker till hemmet. Gå och fika nånstans, och bara njuta av att vara lediga. Men men, det är ändå tur att det är helg när man inte är pigg. Medan dom andra vilat har jag märkt upp en massa av Alicias kläder, hängt tvätt och surfat lite. Tänkte läsa min bok men den är så sorglig att det tar emot…

3 kommentarer:

  1. vi bytte från 3 till Telenor eftersom vi inte kunde prata i mobilen hemma om man inte stod på en speciell plats och alldeles stilla. Vi hade hemtelefon genom 3 och det var väldigt postivt eftersom man då ringde gratis till alla fasta telefoner och alla inom 3. Det blev billigare än att ha Telia på det fasta nätet. 3 försämrades succesivt för från början var det 3 det enda som funkade hos oss, det försämrades både på mobil o nätet så vi gjorde felanmälan och dom kunde inte hitta nåt fel så dom löste upp våra abbonemang och vi kunde teckna Telenor vilket funkar kanonbra hittills. Men jag är inte rädd för att ringa och klaga och göra felanmälan om det försämras lixom det gjorde på 3.
    Uteslutande anser jag 3 ha dom bästa avtalen och är ledsen att andra bolag inte har det att man ringer gratis till fasta telefoner för 69kr i månaden. Tyvärr så har dom flesta vi känner 3 så det blir dyrare att ringa för oss nu än tidigare, men o andra sidan så KAN vi ringa o surfa hemifrån nu så det får väl bli så här :-)
    Angående kompisar som ringer på hemtelefon varade inte det så länge eftersom dom fick mobiler tidigt redan i 3:e klass eftersom skolbilen alltid strulade och inte kom osv… Då fick dom det som en säkerhet för mig så jag kunde hämta dom eller ringa taxin åt dom, då ringde kompisarna alltid till deras mobiler istället för hem till oss och nu när dom är 14 o 17 existerar inte några samtal till nån hemtelefon utan dom ringer o sms:ar via sina egna mobiler *S*
    Hemtelefonen är det försäljare o min mormor som ringer på *S*

    Krya på er och hoppas du kom iväg till A6 ändå och hittade vad du ville ha.

Stängt för kommentarer.