Kollar tapeter


Litet inspirationskollage med lånade bilder från Eco, Midbec & Mr Perswall.

Kollar tapeter. Drömmer tapeter. Funderar på om vi vill ha något färgstarkt eller om vi kommer landa i det avskalade vita/svarta. Jag tror det. Min oroliga själ behöver lugn & ro hemma. ;) Alicias rum skulle varit kanonfint med tapeten Joyville/Mr Perswall (längst ner till vänster), men för den väggen vi tänkt oss skulle det kosta nästan 3000:-. För en vägg! Inte riktigt motiverat i ett barnrum hos oss. :) Så förmodligen blir det vinylstickers eller målade cirklar eller del av en tapet som vi klistrar upp på de vita väggarna. I vardagsrummet ska vi måla vitt, men vill ha en tapet i soffhörnan. Ljus tapet med gläns i för att göra rummet större, eller en mörk för att skapa kontraster? We’ll see! Tipsa gärna om du har nån favorittapet på lager!

En kommentar:

  1. Gissa vilken min favvo är… Muuuuu! Och fylla i en eller två med färg! :) Du kan få en matchande kökshandduk/tavla/duk till den väggen! Min sambo är inte alls lika förtjust i dessa fyrfota, storöga änglarna som jag…

Stängt för kommentarer.