#343 Vildvuxen (30 av 365+1)


En vildvuxen Ztimma ute i trädgården.

Jag trimmar sällan Ztimma, men när hon börjar se mer ut som en newfoundland än en flatt så är det dags. :) Det är framförallt halsen jag klipper, lite runt tassarna och på bakbenen. Öronen och svansen fixar jag också till lite, men eftersom jag inte är särskilt road varken av utställning eller att trimma hundar så blir hon aldrig nåt mer än vardagstrimmad, och hon verkar lika glad för det. ;)

Det här inlägget postades i 365+1 Foton 2012, Foto, Livet med hund, Temafotografering. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till #343 Vildvuxen (30 av 365+1)

 1. Lotta skriver:

  En lagom sportfrissa är perfekt hälsar Karlsson. :)

 2. Lena Fröberg skriver:

  Känner igen det där… Vad har hon gjort på frambenet? Provtagning? Lycka till med framtida flytt, hör börjar kartongberget äntligen minska…kram Lena

  • kattis skriver:

   Haha, nä det är ingenting alls! Tror bara det är ljuset som faller konstigt, jag såg det också men det var ingenting på benet… ;)

 3. Maria skriver:

  Och jag tycker hon är alldeles underbart vacker med allt hår :)

 4. Gabriella skriver:

  Åh vilken fin. Min favorit hundras. En vacker dag ska jag också skaffa mig en hund