#39 Dop (24 av 365+1)


Alicias kusin Elles dop förra helgen, här tillsammans med mamma Anna och gudmor/moster Elin.

Vi var bjudna till lilla Elles dop förra helgen, i Sandseryds kyrka. En präst från släkten höll i ceremonin och efter bara sisådär tjugo minuter var Elle döpt. :) Alicia somnade i bilen på väg dit, och sov sig igenom hela ceremonin i vagnen. (En halvtimmes sömn på hela dagen samtidigt som hon fick feber på kvällen gjorde dock inte resten av helgen jättekul…) Efter dopet bjöds vi på jättegod smörgåstårta, mums!

Det här inlägget postades i 365+1 Foton 2012, Alicia, Dagar, Ett år och framåt, Foto, Temafotografering. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till #39 Dop (24 av 365+1)

  1. Charlotta skriver:

    Vacker dopbild, men modern fotovinkling. :)

  2. Gabriella skriver:

    Vilken vacker bild