Kors i taket


Det kom visst någon i vägen… :love:

Ja, vad säger man? Min fredagskväll har ägnats åt bloggen, kors i taket. :) Minns inte ens när jag satt och pillade med bloggen sist… Jag har länge letat efter ett nytt tema till bloggen då jag haft väldigt mycket strul med uppdatering av mitt tidigare tema, men tiden har inte funnits för att sitta några längre stunder vid datorn och göra något åt problemet. Otroligt snälla Maria gav mig en hjälpande hand och bjöd mig på sitt färdigredigerade tema. Helt otroligt gulligt! Jag älskar ju att sitta och pilla bland koderna själv, och förr i tiden, före Alicia, kunde jag sitta halva nätterna och roa mig med att småfixa i de olika php-filerna, men nu prioriterar jag helt klart tiden annorlunda. :)

Tanken är förstås att jag ska jobba vidare med Marias tema och göra det till mitt eget, men tills den tiden finns så lägger jag ut nuvarande version. Hittar ni några akuta fel så är jag förstås tacksam för feedback!

För övrigt så blir det mest halvtaskiga mobilbilder i bloggen numera, och hur det ska gå med 365+1-utmaningen kan man ju undra… ;) Nåja, med våren kommer nog fotoinspirationen tillbaka!

Förresten händer det en del spännande saker just nu, kommer att berätta mer om det snart. Kram på er alla trogna läsare!

6 kommentarer:

  1. Spännande!

    Jag känner också så, dagarna försvinner i ett virrvarv av bus, lek och amning och jag upplever inte att det finns så mycket tid för mig själv just nu. Bloggen kommer onekligen inte på första plats haha. :D

  2. Vilka härliga fötter…..tänk vad för vägar dom ska vandra fram i….

Stängt för kommentarer.