Sin mors dotter

20120222-222543.jpg
Prata i telefon och läsa böcker på badrumsgolvet är ju hur kul som helst!

Här hemma är Alicia i full fart hela dagarna, man sitter inte direkt sysslolös. ;) Just nu älskar hon att sitta och läsa böcker, helst i min famn i soffan men annars sitter hon på golvet och bläddrar och tittar på bilderna. Hon pratar mycket med, mest hela tiden. Babbelbabbel. Dadadada. Tatatata. Olika melodier, och ibland hör man precis vad hon menar, exempelvis ”borsta tänderna”. Andra gånger blir hon väldigt upprörd då jag inte förstår på en gång vad hon vill, ;) Sötis. Hon härmar mycket av det vi säger också, och pratar gärna i telefon (med lite vad som helst mot örat), ÄLSKAR datorer, mobiler, hemtelefonen, kontrollerna till TV/stereon, min iPad… ”Data” kan hon minsann säga!

Musik älskar hon också, när jag frågar om vi ska lyssna på musik springer hon in till vardagsrummet och sätter igång stereon och börjar gunga i väntan på att jag får igång musiken till ”Den silvriga barnkammarboken”. Hon gör rörelserna till sina favoritlåtar och går runt och dansar medan morsan flinar stort – hon sprider sån glädje!

Om någon tvivlade innan så är det väl bekräftat nu att hon är sin mors dotter, hihi. Musik och böcker. ;)

4 kommentarer:

Stängt för kommentarer.