Klick klick klick

Jag och Alicia leker, hon i spjälsängen och jag utanför.

Har precis lagt en beställning på grindar som vi ska ha framför kaminen nu i vinter. Alicia har kaminen som en av sina favoritplatser just nu – det är ju så kul att krypa dit och ta stöd av kaminen när hon reser sig upp. För att inte tala om hur intressant veden är som ligger under kaminen… Vi eldar egentligen bara på kvällarna än så länge, och då sover hon ju, men framöver kommer det ju bli eldning även under dagarna så nu känns det som att det är dags att öppna plånboken och köpa de där trista grindarna.

Något som är betydligt roligare är att jag ikväll även klickade hem en åkpåse till vagnen. Nu kommer kylan och filten vi haft i vagnen hittills räcker inte längre. Har kollat runt under en tid och de läckraste åkpåsarna är förstås de dyraste. Nåja, om nu bara den här åkpåsen jag beställt passar bra i vagnen så kommer den bli kanon! :)

Alicia har flyttat in i sitt rum och det funkar bra hittills. Anledningen till att vi väntat med att låta henne sova i eget rum är att det varit så smidigt att bara ge henne nappen om hon vaknat till på natten, innan hon hunnit vakna på allvar. Hon vaknar dock sällan numera och om hon gör det hittar hon oftast nappen själv, så nu var det dags. Är på jakt efter en stor, snygg matta att ha på golvet i hennes rum (vi har väldigt kalla golv) men har inte lyckats hitta någon. Fick en jättefin trasmatta av farmor Christina häromdagen som vi har tills vi hittar den perfekta mattan. Har du tips på mattor som skulle kunna passa i ett barnrum? Den ska vara stilren, gärna randig, och inte med en massa prinsessor eller gulligull på.

3 kommentarer:

  1. Ingen av våra barn har fått egna rum före de varit typ 1½ eller nåt, är ju tryggt ha dom nära :-)
    Mattor…. nä du, det har jag ingen koll på, Lova har två bilmattor på sitt rum, såna man kan leka bilbana på= inte direkt stilrena eller snygga, men lekvänliga ;-)
    Vad blev det för en ålpåse då? Sånt är ju ändå kul att köpa, Jag kommer inte ha nån nu när Malte blivit så stor, blir nog varmt med både tjock overall och åkpåse….

    Jo såklart, jag vill gärna ha det nya lösenordet! Har närkt innan att jag inte kommer in, men glömt fråga om det! Kram!

  2. Klickerträna barnen, kanske inte så dumt som det först låter… ;)
    Mio ar en rund multifärgad matta, Perth. Kanon för man kan plocka upp vilken färg man vill till det övriga i rummet! Jättefin men ganska dyr (som alla mattor – varför?)!

Stängt för kommentarer.