Idag är det Ztimmas tur.

En dag i stugan med vedhuggning (jag var riktigt imponerad av mig själv!), apportering för Ztimma, fotografering, liten promenad, regn, mygg – alltså en alldeles vanlig dag i stugan, om man bortser från dagens supergoda räkmackor som svärmor bjöd på. :)

8 kommentarer:

 1. åh, härligt. här är det väldigt lite av den varan just nu för hundarna och jag har ärligt lite dåligt samvete! men ett par gånger senaste veckorna har vi lånat ut freja till en man som jagar, så det har stillat samvetet lite. då var det bara idun kvar… :S
  kram!

 2. Hej vännen!!
  Va alldeles för längesen vi hördes nu ;) saknar er…
  Nu har jag bestämt mig så förhoppningsvis kommer det en till familjemedlem hit under nästa sommar :-o
  Tjingeling!!

 3. Jooo… det är sant. Blir bara sååå långt och saker försvinner när man svammlar bort 100 inlägg om dagen typ :S På marianovasidan är allt så basic så det känns inte osm det gör nåt om man bara raderar allt skit sen :D

Stängt för kommentarer.