Gizmo & Crazy

Igår var Eva & Jesper här med lilla Ella (2,5 månader) och hundarna Gizmo & Crazy, av rasen parson russell terrier. Det blev kräftskiva och röj i trädgården för hundarna, Ztimma var lycklig förstås. :)


Gizmo & CrazyCrazy


Crazy dansar


Gizmo från ena hållet…


…å från andra hållet!


Hela trion stilla på samma foto – Gizmo, Ztimma & Crazy

5 kommentarer:

 1. Ja, usch.. hemska tanke, otäcka djur :-o

  Fina bilder här som vanligt :)

  Har du några ”hundplaner” framöver som att kanske starta lydnadsklass 1? ;)

 2. Söta vovvar du bjuder på! Det är verkligen härligt med djur!

  Vad roligt att du gillar mina kissar! På bilderna är det bara tre katter, mamma Vippan som är brunmaskad och hennes två barn, Jezzibel, brunmaskad och Pinocchio chokladmaskad! Alltså är det dubletter av vissa katter! Det är två bilder som är som parbilder så varje kattunge har en ensam bild var ihopsatt med ett syskonporträtt! :O))

  Jag önskar dig en underbar helg!

  kram!

Stängt för kommentarer.