Här för att stanna?

Dags för en ny logga på mina bilder, den förra har funnits med sen oktober 2008 så jag tyckte det var dags för en liten förändring. Återstår att se om den får stanna. :)

Lite senare… Det fick den inte. Inte helt i alla fall. Samma stil – mindre storlek. Bättre så. :)

4 kommentarer:

  1. Vad de växer våra små hjärtans och hjälp vad fort tiden går! Elliot är också en väldig ”smalare”, allt åker in i munnen. Angående sittdynan så är det ingenting jag har gett mig på själv att göra utan den finns att beställa på Sovtex.se. Dick ett mail idag om att de har gratis frakt nu. Älskar verkligen dessa moln! =) Kram från mig

  2. Skit snygg. Sett att det är många som ändrat till liknande denna. Verkar vara en trend i fotovärlden nu :)
    Jag får nog behålla min gamla vanliga allt. Fast jag orkar aldrig lägga på den…. *skratt*

    Allt bra med familjen?

Stängt för kommentarer.