Ztimmalainen

Några bilder från förra helgen i Halmstad med härlig värme, underbara valpar, god mat och härligt sällskap. :) Ztimma var nog lite tjurig när hon inte fick springa iväg och hälsa på alla fina valpar som sprang runt i rastgården. ;)

Det blir inte många foton på Ztimma annars för tillfället, vi gör ju inte så mycket och vanliga promenadfoton är inte särskilt kul, tycker jag. Våra bad-ställen ligger i skugga och i skogen är det inte heller optimalt att fota, och på ängarna är det ju inte så smidigt att hålla till med vagnen i släptåg. Dessutom är vår stora öppna gräsplan här i närheten invaderad av en massa badgäster, konstigt att badplatsen inte funkar till hundträning & rastning längre… :P

En kommentar:

  1. Va söt hon är :love:

    Nästa vecka börjar jag min semster, kanske vi kan ses och träna lite… om du vill? :P

    Kram

Stängt för kommentarer.