Äntligen tummen ur

Gräsänka som jag är har jag ju massor av tid att sitta vid datorn och göra nytta, när lillan har lagt sig för att sova natt. :) Första kvällen var det redigering av gravidfoton som jag tagit på en jobbarkompis till min mor, och de två senaste kvällarna har jag påbörjat rensning och sortering av det senaste årets foton. Jag ligger efter som bara den, och skulle min dator ha kraschat nu skulle ett helt års foton försvinna. :( Inklusive de första fyra månaderna av Alicias liv, hemska tanke. Så nu har jag äntligen fått tummen ur och satt igång! Efter några timmar i lugn & ro vid datorn i är nu 2010 års foton klara. Puh. I morgon bränner jag ner dom och sen blir till att gå igenom de hundratals tusentals foton som tagits under 2011, merparten av dem är på Alicia såklart… Någon som fått för sig något annat? ;)

Ett hundfoto ur arkivet för 2010; underbart vackra Cia poserar!