Mitt nygamla jag

Några timmar hos min underbara frisör gör susen för både kropp & själ! :) Konstigt nog har jag inte tappat något hår under de här tre månaderna som jag ammat hittills, och håret var heller inte slitet?! Skumt… Min frisör fick i vanlig ordning tunna ut mitt tjocka hår en massa, så nu är det lätthanterligt igen. Slingor i fyra olika nyanser och utväxten är puts väck, underbart! Det mörka underhåret är en rest sen tidigare toning, men det fick vara kvar för att ge mer liv i håret. Är jag nöjd? Ja! Inte nåt särskilt avancerat vi gjort direkt, men åh vad fräsch jag känner mig! :D

9 kommentarer:

  1. Alltid gott att få bort lite hår.. :-) Det känns som det gör mycket att bara klippa sig.. Roligt. :-)

  2. Snyggt! :) Jag har inte heller tappat något hår efter A föddes. Har samma jäkla hårsvall som jag alltid haft haha. På gott och ont!

    Ja, det är kul med renovering. Men lite jobbigt att bo i kaoset känner jag haha. :D Men et blir nog rätt klart till helgen bara vi får ordning på all elektronik och V/A.

    Hihi ja, tänk vilken skillnad det kan vara. :) Oftast är ju tjejerna lite lättare har jag märkt. De flesta av mina kompisars pojkar var bjässar jämfört med tjejerna när de var små. Men sedan växer dom ikapp. ;)

  3. Supersnyggt bruden!! Och det bästa av allt är att jag får se det ”live” i helgen ;) Kram

  4. det tog några månader innan jag började tappa hår. tror det var ungefär när jag började trappa ner på amningen litegrann som det började. snyggast är ju när man tappar i pannan och liksom får korta strån som sticker ut där när det växer ut igen. det ser ut så fortfarande på mig på ett par ställen. :/ ;)

  5. NU har jag läst ikapp här (jobbar fortfarande på min bloglovinlista!!) puh vad duktig du är på att uppdatera. :) hos mig är det stiltje och jag har allvarliga funderingar på att lägga av helt. vi får se… än så länge ligger bloggen kvar. kanske blir det roligare när jag blir med kamera igen? känns som om jag säger ”kanske blir det bättre när…” hela tiden, men hoppet är det sista som överger en sägs det.

Stängt för kommentarer.