Ztimma då & nu


Ztimma på ettårsdagen
. (Foto: Ulrika Lindor)


Ztimma strax efter sin tvåårsdag.

Tittade igenom Ztimmas LBS-bilder (liten blir stor) för att jämföra hur hon såg ut för ett år sen jämfört med nu. Hon har en massa mer päls förstås, och ställer man upp henne rätt syns inte hennes lösa halsskinn, hennes stora öron, hennes raka vinklar bak och hennes höga bakställ så tydligt. Ställer hon upp sig själv vill hon alltid ställa bakbenen för långt in under sig. Det hade dock varit kul att se vad dom säger om henne på en officiell utställning nu när hon är mer ”vuxen” än vid förra utställningen som var precis när hon fyllt ett år. I dagsläget känner jag mig dock inte sugen på att springa högervarv vänstervarv och snart försvinner väl hennes fina päls, så jag får väl satsa på Moheda-utställningen nästa vinter/vår, då Ztimma blir tre. :P

Om inte nån som älskar utställningar vill ta med sig Ztimma och visa henne förstås. ;)

7 kommentarer:

  1. Framför allt skulle nog alla andra bli väldigt förvånade om du springer högervarv när alla andra kör vänstervarv. :)

    Hur som helst så syns det ju att hon har växt till sig ordentligt. :)

  2. Oj, vilken skillnad! :-o Man tänker ju inte på det när man ser dom varje dag. Måste nog ta å knäppa några 2-års bilder jag oxå! ;)

  3. Vilken skillnad! Helt klart är att om ni ska vänstervarva måste hon ha hjälp att ställa upp sig! :) Men hon är jätefin ”naturell” också! Enda gången jag traskat runt ringen fick Cia stå som hon ville (hon var som en fjäder vid ett års ålder; om man försökte flytta runt tassar, dra i svansen, lyfta hakan var hon ÖVERALLT!…). Komemr du ihåg omdömet? ”Ngt tunn för en hane…” Herre gud – domaren kunde inte ens se skillnad på tik och hund! Som tur var fick han chansen att ändra sig och då var hon en riktigt hyfsad tik…! :)
    Många kramar, ses snart!

Stängt för kommentarer.