Öö


Ö som att Ztimma sitter Över
mig i trappan, eller Öhhh vilken stil hon har! eller kanske att denna utmaningen äntligen är Över! :)

Ztimma använder trappstegen att både sitta och ligga på, på många konstiga sätt. Just här sitter hon på rumpan med bakbenen rakt ut, svansen neråt och frambenen på trappsteget nedanför. Några andra exempel kommer här:

De här fotona är för övrigt tagna av min mobil som inhandlades för att den skulle ha en sån himla bra kamera. Öhhh… (där kom nåt på Ö igen!) I dåligt ljus blir bilderna korniga och fula och håller inte alls någon hög kvalitet, men i bra ljus utomhus blir det riktigt bra bilder, fast hur ofta har man de där optimala ljusförutsättningarna när man ska ta ögonblicksbilder?? Suck. Behöver jag skriva att jag ångrar att jag inte köpte en Iphone som jag funderade på när jag köpte ny mobil för ettochetthalvt år sedan? Jag valde denna mobilen istället för att kameran var bättre än på en Iphone. Blä. :)

4 kommentarer:

  1. Vilken häftig sittstil hon har Ztimma *S*
    Vilken mobil har du nu som du är missnöjd med kameran?
    Cecilia (dottern) hade en nokia N8 som kameran var superbra, men hon var missnöjd eftersom det inte var android i den.
    Hon reklamerade den på 3 som vi har abbonemangen hos. Hon fick komma in o byta till annan sort och tog samsung galaxy S, tror jag den heter, kameran är inte lika bra som i Nokian men det är android och det är hon nöjd med.

  2. iPhonen har en USEL kamera. Kanske lite bättre i 4:an, men i min 3:a är den verkligen inget att ha.

Stängt för kommentarer.