Namntavla


(Bild lånad från Isa Form)


(Bild lånad från Skärmtrollet)

Står i valet och kvalet på hur jag ska göra, har ju länge velat ha en namntavla till vårt barn och letade runt en del innan Alicia föddes. Jag gillar den från Isa Form, men så idag råkade jag hitta till en blogg där det visade sig att de också säljer namntavlor, till råga på allt snygga sådana. :) På namntavlan från Skärmtrollet kan man ju dessutom lägga till ett personligt foto och det kanske är roligare än att bara ha en tryckt figur? Verkar dock bara som att den går att få i storlek 18 x 24 cm och det känns lite litet. Egentligen gillar jag väl dessutom färgerna bättre på den övre bilden. Har ni några tankar så dela gärna med er! Tips på fler ställen som säljer snygga namntavlor tas också tacksamt emot.

6 kommentarer:

 1. Hitta nån som scrappar så kan de ju göra en åt dej!! Typ som en sån! Min kuisn gör jättemkt grejer. Hon är grymt duktig.
  Hon gör canvastvalor och massa grejer. Egna album till barnen. jga har ju en del bilder på FB som jag själv har gjort till mina album. min kusin är dock mkt duktigare!
  Annars tycker jag den understa var perfekt.. Tänker man vill ha bilden ju!

  kram

 2. 1. fixa din egen. den kommer du gilla ännu bättre.
  2. be de ändra storleken om du trots allt vill köpa.
  3. solen skiner och jag älskar dina bilder och söta alicia.

 3. Hej kattis! Är det den översta du menade innan som du skulle vilja ha liknande? Vilken storlek var det du ville ha den i? Maila mig lite… :)

Stängt för kommentarer.