En underbar förmiddag

Har idag haft en helt underbar förmiddag!

Kvällen igår var jobbig, Alicia var inte direkt på sitt bästa humör och ville äta och ligga nära mest hela tiden. Blev till slut helt otröstlig och vi gick och la oss redan halv tio för amning och läggning. Efter maten somnade hon direkt och sov mellan 22.30-7.00!! Man borde väl vara nöjd och njuta av att få sova så länge utan att behöva gå upp och amma på natten, men jag börjar mest undra om det är nåt fel på ungen. :) Nåja, hon åt jättebra och jag var ganska pigg efter många timmars sömn, så när hon somnade igen vid 8.00 låg jag kvar en liten stund och sen gick jag upp. Hann med frukost och en lång stund vid datorn innan hon vaknade igen vid 10. :D Efter ny matning blev det sedan påklädning och så bar det av ut i det underbara vårvädret. Vägarna är snorhala nu så det var lite knepigt att gå, men vi var ute i 45 minuter och njöt av det härliga vädret, Alicia sov som vanligt gott i vagnen.

Väl hemma fick Ztimma ett äkta älgköttben att tugga på ute i trädgården en timme. Under tiden fick Alicia mat och sedan fick hon sitta i babysittern medan jag gjorde min lunch. Jag hann till och med äta upp den innan hon blev kinkig och ville upp i famnen för att sova. ;)

… Och så blev det paus i bloggandet, Alicia vaknade igen. Nu jag har en kopp (ljummet) te framför mig,  Ztimma ligger och sover i fåtöljen och tv:n med skid-vm står på i bakgrunden. Ja, man kan definitivt ha det sämre! :D

Ikväll ska vi förhoppningsvis iväg och titta på en ny soffa till vårt lilla vardagsrum! Jag har hittat en soffa jag gillar, men så är det ju det här med färg… Mest praktiskt: svart eller mörkgrå soffa, med tanke på vår svarta hund. Hon kommer inte få ligga i den nya soffan, men hundhår kommer ju fastna där ändå. Vi har däremot en mörk antracitgrå ryamatta, och till den en svart skinnsoffa nu och det är mörkt i vår soffhörna… Så en ljusare soffa skulle helt klart passa bättre här hemma, både till mattan och genom att ljusa möbler gör rummet större. Jag vill absolut inte ha en vit soffa och jag tror inte vi vågar oss på en riktigt ljusgrå heller men en grå soffa som går mer mot det ljusa hållet?  Haha… Ja, ni fattar väl precis! ;) Lite melerat ljusgrå lixom. Så här kanske?


Monza med divan från Mio.
(Bild lånad från Mio.se)

En kommentar:

Stängt för kommentarer.