För er som undrar…

… det blev inte den 4 januari! Fel för tredje gången alltså, nu slutar jag gissa! :)

Det positiva är att ju längre bort vi kommer från jul och nyår, desto längre tid blir det mellan julklappar och födelsedagspresenter framöver!

Inatt har jag sovit BRA, lyckades sova tvåtimmarspass natten igenom kan man säga med kortare avbrott. SKÖNT.

5 kommentarer:

 1. Tror fortfarande på den 6:e jan dock :)
  Eller kanske 19:e. Jag känner mig lite osäker här *skratt*

  Jag har ju inte läst Twilight böckerna innan. Utan jag såg filmerna först och sedan läser jag sista boken nu för jag fixar inte vänta på filmerna.
  Men jag är ju helt kär i Jacob… :)

  Tycker dock att det varit Edward och Bella hela tiden. Men sista boken nu får mig att få sånna känslor för Jacob. Tycker hans öde är så jobbigt känslomässigt… Så jag hoppas verkligen boken slutar med att han hittar en söt flicka :)

 2. har för mig att jag sov några riktigt bra nätter där på slutet, bebis håller sig kanske lite mer lugn på slutet så mamman får ladda inför förlossningen? :)

 3. HEJ gumman! Hittade din sida! Funderat såååå mkt på hur det går för dig och magen. Ingen bebbe än??? Saknar dig på skolan. Alltid ett leende på läpparna och en positiv kommentar… Håller tummarna för er. Allt blir bra. Varmaste kramen fr Cillen på skolan

Stängt för kommentarer.