Guitar Hero

Fick hem Guitar Hero idag, har funderat på att köpa det en längre tid (typ två år) och nu till slut slog vi till. En prisskillnad på 400:- att köpa på CDON.com istället för MediaMarkt, helt sjukt! Men visst, tur vi kollade CDON innan vi köpte det. Några dagars längre leveranstid, vi hann inte få det innan nyår tyvärr, men ändå!

Vad har jag mer gjort? Lånat Gilmore Girls-boxar av Anna och köpt sista säsongen av Prison Break.

Och nu tänker ni: ”Hur ska hon hinna spela Guitar Hero och dessutom titta på både Gilmore Girls och Prison Break nu???” Ja, säg det. Vi räknar såklart med att få en lugn, behaglig lite unge som gärna vill ligga i soffan med mig hela dagarna och bli fast i Gilmore-träsket. När pappan sen kommer hem på kvällarna ligger vi kvar i soffan och spelar Guitar Hero och kollar på Prison Break. Haha. Vi får väl se…………. :P

(Behöver väl knappast tillägga att ingenting har hänt än?)

7 kommentarer:

 1. Klart att det blir en liten lugn och snäll bebis :) Kan inte tänka mig något annat…
  Guitar Hero är ju gryymt!! Får vi se till att träffas snart och ha en riktig ”spelkväll”.
  Nu får ”lillan” ta och sätta igång om hon hade tänkt komma den 4:de hi,hi!!

  STORA KRAMEN till hela familjen

 2. Har bara varit inne på Media Markt en gång (de öppnade för ett par månader sedan här) och inte tyckte jag det kändes sådär jättebilligt. Skönt att fler upplevt samma sak då, och att ni lyckades köpa på ”rätt” ställe.

 3. jamen första tiden så äter och sover bebisen mest bara så då har du massor av tid att fylla med film i tv-soffan. ;) jag tyckte det var lite konstigt, hade ju föreställt mig att man inte skulle hinna med nåt annat när bebisen var född. men den tiden kom först efter några månader. ;)

 4. Ligga i soffan lät hemskt!!!!!!!!!!

  När man är mammaledig motionerar och tränar man väl hund????!!!! ;)

  Haha… vet vilket jag hade valt iaf :)

 5. Ni kom väl ihåg att bocka JA för ”lugn” och ”snäll” på beställningsdokumentet?! Och NEJ för ”kolik”, ”öronbesvär” och ”nattvak”…? ;) Ni får säkert tid att både mysa i soffan och träna hund i vår! Hoppas vi hörs snart… :D KRAM!

 6. haha.. Ja, jag trodde oxå jag skulle hinna en massa när Moa kom, men se jag fick ingen snäll & behaglig unge :)
  Snarare en som inte sov, vare sig nätter eller dagar. ;)

  Attans att h*n inte kom igår, men idag då.. då är det Ingos 7 månaders dag :)

  Kram

Stängt för kommentarer.