Jag hade fel…!


Foto: Carin Arthursson

Det blev ingen bebis den 15 december som jag fått för mig, puh…! :) Och har jag väl kommit över det datumet måste jag väl kunna hålla mig till efter nyår va? :P

Den senaste tiden har varit hektisk:

Fredag. Fixa klart badrummet till 22-tiden. Lördag. Julbak med Eva största delen av dagen. Långt skönt bad på kvällen. Söndag. En härlig dag med fotografering av Berit och hennes familj. Måndag. Luciafirande på jobbet där jag ansvarar. Sängläge tre timmar när jag kommer hem. Helt slut. Tisdag. Jobb 8-22.30, ansvarar för julfesten på vår rektorsenhet. Onsdag. Vansinnigt trött. Torsdag. SOVMORGON!!

Är i stort behov av vila nu känner jag, och äntligen är alla stora grejer avklarade. Två arbetsdagar kvar nu bara, sen tar jag långledigt…!

4 kommentarer:

  1. Skönt att allt stort är över i skolan nu. Ta det bara lugnt nu så går allt bra(håller tummarna för att det blir 2011).
    Många kramar till er alla

  2. Jag tänkte på dig i går och funderade på om du var inne och födde :) Hoppas att h*n stannar inne tills efter nyår :)
    Själv har jag snart varit hemma i 2 veckor men inget hart hänt än men jag hoppas att något händer under helgen.

Stängt för kommentarer.